Halmstad Cleaner Teknik

Hallands län

Information

Halmstad Cleaner Teknik hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Halmstad Cleaner Teknik finns. I Halmstad så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Halmstad Cleaner Teknik tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Halmstad Cleaner Teknik har haft sedan 1999-01-01. Halmstad Cleaner Teknik har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Halmstad Cleaner Teknik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Halmstad Cleaner Teknik har idag 471013-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Halmstad Cleaner Teknik

Tillverkning och försäljning av produkter till renings- processer.

I Halmstad Cleaner Teknik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forsell, Leif Karl Axel som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .