Skerkereds Skogsservice

Hallands län

Information

471112-XXXX är organisationsnummer för bolaget Skerkereds Skogsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skerkereds Skogsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Skerkereds Skogsservice finns i.

Skerkereds Skogsservice har varit registrerat sedan 1983-04-26 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skerkereds Skogsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Skerkereds Skogsservice är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Skerkereds Skogsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skerkereds Skogsservice så kan ni göra det på telefon genom 035-70073 eller genom brev på följande adress:

Skogsservice - körning, huggning och skogsvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Skerkereds Skogsservice och det är Persson, Alf Jörgen Henning som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,