PCT - Packaging and Converting Technology

Hallands län

Information

PCT - Packaging and Converting Technology hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där PCT - Packaging and Converting Technology finns. I Halmstad så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. PCT - Packaging and Converting Technology tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket PCT - Packaging and Converting Technology har haft sedan 2007-10-11. PCT - Packaging and Converting Technology har funnits sedan och 2007-10-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till PCT - Packaging and Converting Technology så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-52925.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

PCT - Packaging and Converting Technology har idag 480102-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för PCT - Packaging and Converting Technology

Försäljning av material och tjänster till förpackande och konverterande företag.

I PCT - Packaging and Converting Technology så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berg, Sven Olof Gustaf som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .