Holmqvists VVS och Centraldammsugarservice

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och Holmqvists VVS och Centraldammsugarservice är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Holmqvists VVS och Centraldammsugarservice är ett av dem. Statusen för Holmqvists VVS och Centraldammsugarservice är att Bolaget är aktivt.

Holmqvists VVS och Centraldammsugarservice är ett Enskild firma och skapades 1991-10-25. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Holmqvists VVS och Centraldammsugarservice ska trivas.

I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning och installation av VVS-material och centraldamm- sugare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Holmqvists VVS och Centraldammsugarservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Holmqvists VVS och Centraldammsugarservice och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Holmqvists VVS och Centraldammsugarservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Holmqvists VVS och Centraldammsugarservice är Holmqvist, Claes-Erik som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, Holmqvist, Ester Sigrid Birgitta som är född 1947 och har titeln Prokurist, .

Holmqvists VVS och Centraldammsugarservice har 480102-XXXX som sitt organisationsnummer.