Stall Starline

Hallands län

Information

480623-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Stall Starline. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Starline är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Stall Starline finns i.

Stall Starline har varit registrerat sedan 1993-03-30 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Starline så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Stall Starline är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Stall Starline är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stall Starline så kan ni göra det på telefon genom 035-69196 eller genom brev på följande adress:

Träning av hästar och avelsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Starline och det är Larsson, Ingrid Ann-Christin som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,