M E J W Byggkvalité

Hallands län

Information

490114-XXXX är organisationsnummer för bolaget M E J W Byggkvalité. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M E J W Byggkvalité är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som M E J W Byggkvalité finns i.

M E J W Byggkvalité har varit registrerat sedan 1997-03-05 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för M E J W Byggkvalité så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

M E J W Byggkvalité är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för M E J W Byggkvalité är följande:

Vill ni komma i kontakt med M E J W Byggkvalité så kan ni göra det på telefon genom 035-40769 eller genom brev på följande adress:

Kvalitetsansvarig i bygg- och anläggningsbranschen och med där tillhörande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med M E J W Byggkvalité och det är Bengtsson, Jan-Evert Gösta som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,