Söndrums Värme & Installationsfirma

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och Söndrums Värme & Installationsfirma är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Söndrums Värme & Installationsfirma är ett av dem. Statusen för Söndrums Värme & Installationsfirma är att Bolaget är aktivt.

Söndrums Värme & Installationsfirma är ett Enskild firma och skapades 1974-09-27. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Söndrums Värme & Installationsfirma ska trivas.

Söndrums Värme & Installationsfirma är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Rörläggeri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Söndrums Värme & Installationsfirma är momsregistrerat och det har de varit sedan 1975-01-01.

Idag är Söndrums Värme & Installationsfirma och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Söndrums Värme & Installationsfirma så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-35441.

.

De som är på något sätt har med Söndrums Värme & Installationsfirma är Carlsson, Lars Bertil Stellan som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Söndrums Värme & Installationsfirma har 490810-XXXX som sitt organisationsnummer.