Galvanoservice, Anders Hansen

Hallands län

Information

491124-XXXX är organisationsnummer för företaget Galvanoservice, Anders Hansen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Galvanoservice, Anders Hansen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Galvanoservice, Anders Hansen finns i.

Galvanoservice, Anders Hansen har varit registrerat sedan 1971-12-20 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Galvanoservice, Anders Hansen så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Galvanoservice, Anders Hansen är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Galvanoservice, Anders Hansen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Galvanoservice, Anders Hansen så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Utrustning till den elektrogalvaniska industrin.

Det finns olika personer som har en koppling med Galvanoservice, Anders Hansen och det är Hansen, Anders Birger Nyborg som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,