Salong Yvonne, Lars Björck

Hallands län

Information

500218-XXXX är organisationsnummer för bolaget Salong Yvonne, Lars Björck. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Yvonne, Lars Björck är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Salong Yvonne, Lars Björck finns i.

Salong Yvonne, Lars Björck har varit registrerat sedan 1984-12-04 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1989-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Yvonne, Lars Björck så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Salong Yvonne, Lars Björck är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Salong Yvonne, Lars Björck är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Yvonne, Lars Björck så kan ni göra det på telefon genom 035-125168 eller genom brev på följande adress:

Damfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Yvonne, Lars Björck och det är Björck, Lars Alvar som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,