JK Fastighets och Trädgårdsservice

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och JK Fastighets och Trädgårdsservice är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och JK Fastighets och Trädgårdsservice är ett av dem. Statusen för JK Fastighets och Trädgårdsservice är att Bolaget är aktivt.

JK Fastighets och Trädgårdsservice är ett Enskild firma och skapades 1989-06-14. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som JK Fastighets och Trädgårdsservice ska trivas.

JK Fastighets och Trädgårdsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Fastighets- och trädgårdsservice.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JK Fastighets och Trädgårdsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är JK Fastighets och Trädgårdsservice och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med JK Fastighets och Trädgårdsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med JK Fastighets och Trädgårdsservice är Kiskanyadi, Janos som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JK Fastighets och Trädgårdsservice har 500427-XXXX som sitt organisationsnummer.