JITEK Inge Emanuelsson

Hallands län

Information

JITEK Inge Emanuelsson är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som JITEK Inge Emanuelsson finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JITEK Inge Emanuelsson är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-02-15.

JITEK Inge Emanuelsson som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2000-06-30. Men sedan 2000-02-15 så har JITEK Inge Emanuelsson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JITEK Inge Emanuelsson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3751603.

Halmstad arbetar för att bolag som JITEK Inge Emanuelsson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för JITEK Inge Emanuelsson. Det finns flera bolag i Hallands län.

Rådgivning i tekniska, ekonomiska och organisatoriska frågor. Teknisk konsultverksamhet som avser teknisk rådgivning, besiktningar, rådgivning rörande drift- och entreprenadfrågor samt även viss organisationsrådgivning. Branscher är industriell och kommunal förvaltning, främst tekniska kontor, vatten- och avloppsverk och likartade verksamheter.

Firmatecknare för JITEK Inge Emanuelsson är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JITEK Inge Emanuelsson och det är följande personer, Emanuelsson, Jan Inge Torsten som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för JITEK Inge Emanuelsson är 501031-XXXX.