Touchdown Musikproduktion

Hallands län

Information

Touchdown Musikproduktion är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Touchdown Musikproduktion finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Touchdown Musikproduktion är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-03-02.

Touchdown Musikproduktion som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2001-01-23. Men sedan 2001-03-02 så har Touchdown Musikproduktion varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Touchdown Musikproduktion så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-38363.

Halmstad arbetar för att företag som Touchdown Musikproduktion ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Touchdown Musikproduktion. Det finns flera företag i Hallands län.

Konsultverksamhet, arrangemangsskrivning och komponering av orginalmusik, pedagogisk verksamhet inom musikområdet samt konsultverksamhet inom samma område och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Touchdown Musikproduktion är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Touchdown Musikproduktion och det är följande personer, Svensson, Lars-Åke som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Touchdown Musikproduktion är 510321-XXXX.