KF Teplo Värme

Hallands län

Information

510420-XXXX är organisationsnummer för verksamheten KF Teplo Värme. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KF Teplo Värme är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som KF Teplo Värme finns i.

KF Teplo Värme har varit registrerat sedan 2002-04-25 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KF Teplo Värme så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

KF Teplo Värme är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för KF Teplo Värme är följande:

Vill ni komma i kontakt med KF Teplo Värme så kan ni göra det på telefon genom 073-0652050 eller genom brev på följande adress:

Installation, service, underhåll och övriga arbeten i samband med uppvärmningsanläggningar och dess tillbehör. Service, underhåll, besiktning och demontering av oljetankar, samt fordonskörning.

Det finns olika personer som har en koppling med KF Teplo Värme och det är Kolar, Frank som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,