Gyllenhammar Media Konsult

Hallands län

Information

Gyllenhammar Media Konsult är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Gyllenhammar Media Konsult finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gyllenhammar Media Konsult är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-11-13.

Gyllenhammar Media Konsult som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2000-07-06. Men sedan 2002-10-31 så har Gyllenhammar Media Konsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gyllenhammar Media Konsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2333288.

Halmstad arbetar för att företag som Gyllenhammar Media Konsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Gyllenhammar Media Konsult. Det finns flera företag i Hallands län.

Utbildning inom försäljning i mediabranschen, konsult inom organisations utveckling och ledarskaps utveckling, försäljningsagent företrädesvis inom mediabranschen samt därmed jämförlig verksamhet.

Firmatecknare för Gyllenhammar Media Konsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gyllenhammar Media Konsult och det är följande personer, Gyllenhammar, Jan Evald Christer som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Gyllenhammar Media Konsult är 510927-XXXX.