Interroll Nordic A/S Danmark Filial

Hallands län

Information

Interroll Nordic A/S Danmark Filial är ett företag som finns i Halmstad. I Interroll Nordic A/S Danmark Filial finns det lite olika personer som är förknippade och det är Roth, Hans Olof Wilhelm som är född 1955 och har titeln VD, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Melzig Henriksson, Eva Susanne som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Interroll Nordic A/S Danmark Filial så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Interroll Nordic A/S Danmark Filial på telefon 035-27077.

Filialen skall bedriva försäljning av komponenter till interna transportanläggningar.

Idag är Interroll Nordic A/S Danmark Filial av bolagstypen Filial.

Interroll Nordic A/S Danmark Filial är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Interroll Nordic A/S Danmark Filial innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-09-01 och Interroll Nordic A/S Danmark Filial är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-09-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Interroll Nordic A/S Danmark Filial så är det följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören.

Interroll Nordic A/S Danmark Filial har 516402-9422 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.