D A Företagen

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och D A Företagen är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och D A Företagen är ett av dem. Statusen för D A Företagen är att Bolaget är aktivt.

D A Företagen är ett Enskild firma och skapades 1996-05-08. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som D A Företagen ska trivas.

D A Företagen är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Kiosk, gatukök, café och försäljning av standarartiklar. Tillverkning och försäljning av musikinstrument och därmed förenlig verksamhet samt musikunderhållning och konserter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att D A Företagen är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är D A Företagen och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med D A Företagen så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-475772.

.

De som är på något sätt har med D A Företagen är Dittrich, Allan Lars Otto som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

D A Företagen har 520214-XXXX som sitt organisationsnummer.