Miodrags Munkförsäljning

Hallands län

Information

520416-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Miodrags Munkförsäljning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Miodrags Munkförsäljning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Miodrags Munkförsäljning finns i.

Miodrags Munkförsäljning har varit registrerat sedan 1988-05-11 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-05-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Miodrags Munkförsäljning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Miodrags Munkförsäljning är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Miodrags Munkförsäljning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Miodrags Munkförsäljning så kan ni göra det på telefon genom 046-335232 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och tillverkning av munkar (kakor).

Det finns olika personer som har en koppling med Miodrags Munkförsäljning och det är Trajkovic, Miodrag som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,