JOG Konstruktion

Hallands län

Information

520423-XXXX är organisationsnummer för företaget JOG Konstruktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JOG Konstruktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som JOG Konstruktion finns i.

JOG Konstruktion har varit registrerat sedan 1995-10-10 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JOG Konstruktion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

JOG Konstruktion är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för JOG Konstruktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med JOG Konstruktion så kan ni göra det på telefon genom 035-162772 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom konstruktion och produktionsteknik.

Det finns olika personer som har en koppling med JOG Konstruktion och det är Guntell, Jan Olof Rickard som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,