PE-PE:s Alltjänst

Hallands län

Information

PE-PE:s Alltjänst hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där PE-PE:s Alltjänst finns. I Halmstad så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. PE-PE:s Alltjänst tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket PE-PE:s Alltjänst har haft sedan 2007-03-22. PE-PE:s Alltjänst har funnits sedan och 2007-04-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till PE-PE:s Alltjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8855198.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

PE-PE:s Alltjänst har idag 520703-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för PE-PE:s Alltjänst

Bedriva glas-, metall-, gipsning- och plåtarbete, handräckning inom mindre bygguppdrag, fogning, mark och anläggning, gräsklippning, snökörning.

I PE-PE:s Alltjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fredriksson, Per Gunnar som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .