Mottagning för Kognitiv Terapi, Halmstad

Hallands län

Information

521001-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mottagning för Kognitiv Terapi, Halmstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mottagning för Kognitiv Terapi, Halmstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Mottagning för Kognitiv Terapi, Halmstad finns i.

Mottagning för Kognitiv Terapi, Halmstad har varit registrerat sedan 2004-10-06 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mottagning för Kognitiv Terapi, Halmstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-20.

Mottagning för Kognitiv Terapi, Halmstad är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Mottagning för Kognitiv Terapi, Halmstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mottagning för Kognitiv Terapi, Halmstad så kan ni göra det på telefon genom 070-4008846 eller genom brev på följande adress:

Samtalsterapi, utbildning, handledning samt konsultation inom samtalsterapi och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mottagning för Kognitiv Terapi, Halmstad och det är Larsson, Lena Aina Viveca som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,