Vilshärads Golf

Hallands län

Information

Vilshärads Golf hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Vilshärads Golf finns. I Halmstad så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Vilshärads Golf tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Vilshärads Golf har haft sedan 1994-01-01. Vilshärads Golf har funnits sedan och -0001-11-30 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Vilshärads Golf så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-59361.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Vilshärads Golf har idag 530127-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Vilshärads Golf

Golfverksamhet med kafé och kiosk samt handel med golfutrustning, entreprenad och byggverksamhet avseende snöröjning och markarbeten avseende tomter och trädgård, lantbruk med djuruppfödning samt därmed förenlig verksamhet.

I Vilshärads Golf så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Tage Erland som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .