IRS Halland Rekrytering och Personal

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Enskild firma som heter IRS Halland Rekrytering och Personal. Det finns flera verksamheter som liknar IRS Halland Rekrytering och Personal i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

IRS Halland Rekrytering och Personal är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1998-09-07 så har IRS Halland Rekrytering och Personal varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är IRS Halland Rekrytering och Personal och det finns fler verksamheter som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med IRS Halland Rekrytering och Personal så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med IRS Halland Rekrytering och Personal så kan ni göra det på 035-51944.

Konsultverksamhet inom information och reklam samt marknadsundersökning, planning. Personalfrågor, marknadsföring, PR och organisationsfrågor.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ljungberg, Jens som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

IRS Halland Rekrytering och Personal har 531201-XXXX som sitt organisationsnummer.