Inger Arnström Inredningsbutik

Hallands län

Information

Inger Arnström Inredningsbutik hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Inger Arnström Inredningsbutik finns. I Halmstad så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Inger Arnström Inredningsbutik tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Inger Arnström Inredningsbutik har haft sedan 1997-01-01. Inger Arnström Inredningsbutik har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Inger Arnström Inredningsbutik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-54061835.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Inger Arnström Inredningsbutik har idag 540518-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Inger Arnström Inredningsbutik

Butik med försäljning av inredning, möbler och liknande. Inredning- & homestaging i privata hem och företag.

I Inger Arnström Inredningsbutik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arnström, Inger Christina som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .