Harplinge Byakrog & Wärdshus

Hallands län

Information

541004-XXXX är organisationsnummer för företaget Harplinge Byakrog & Wärdshus. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Harplinge Byakrog & Wärdshus är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Harplinge Byakrog & Wärdshus finns i.

Harplinge Byakrog & Wärdshus har varit registrerat sedan 2000-11-22 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Harplinge Byakrog & Wärdshus så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-12-14.

Harplinge Byakrog & Wärdshus är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Harplinge Byakrog & Wärdshus är följande:

Vill ni komma i kontakt med Harplinge Byakrog & Wärdshus så kan ni göra det på telefon genom 035-50346 eller genom brev på följande adress:

Restaurang, catering, rumsuthyrning, bar, festarrangör och konferens.

Det finns olika personer som har en koppling med Harplinge Byakrog & Wärdshus och det är Idersjö, Pia Inger Birgitta som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,