Appalhosa Present och Hantverk

Hallands län

Information

550819-XXXX är organisationsnummer för bolaget Appalhosa Present och Hantverk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Appalhosa Present och Hantverk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Appalhosa Present och Hantverk finns i.

Appalhosa Present och Hantverk har varit registrerat sedan 2001-04-04 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Appalhosa Present och Hantverk så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Appalhosa Present och Hantverk är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Appalhosa Present och Hantverk är följande:

Vill ni komma i kontakt med Appalhosa Present och Hantverk så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Butiksförsäljning av presentartiklar, hemtextil (egen tillverkning) indianartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Appalhosa Present och Hantverk och det är Håkansson, Jenny Elisabet som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,