Rogers. Allservice

Hallands län

Information

551002-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Rogers. Allservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rogers. Allservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Rogers. Allservice finns i.

Rogers. Allservice har varit registrerat sedan 2005-01-31 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rogers. Allservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-09.

Rogers. Allservice är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Rogers. Allservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rogers. Allservice så kan ni göra det på telefon genom 070-9418822 eller genom brev på följande adress:

Allt inom fastighetsunderhåll, trädgårdsarbete inklusive avverkning av träd, flyttstädningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Rogers. Allservice och det är Petersson, Bo Roger som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,