Bengt Lövestedts Hovslageri

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och Bengt Lövestedts Hovslageri är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bengt Lövestedts Hovslageri är ett av dem. Statusen för Bengt Lövestedts Hovslageri är att Bolaget är aktivt.

Bengt Lövestedts Hovslageri är ett Enskild firma och skapades 1994-06-07. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bengt Lövestedts Hovslageri ska trivas.

Bengt Lövestedts Hovslageri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Hovslageri, konvalecentstall, handel med hästar, inridning och inkörning av hästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bengt Lövestedts Hovslageri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Bengt Lövestedts Hovslageri och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Bengt Lövestedts Hovslageri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-69183.

.

De som är på något sätt har med Bengt Lövestedts Hovslageri är Lövestedt, Bengt Göran som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bengt Lövestedts Hovslageri har 551223-XXXX som sitt organisationsnummer.