Krönleins Bryggeri Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva bryggeriverksamhet, förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Krönleins Bryggeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Krönleins Bryggeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1897-05-10 så skapades Krönleins Bryggeri Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Krönleins Bryggeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Krönleins Bryggeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556000-7089 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Krönleins Bryggeri Aktiebolag Publikt bolag och det finns många företag som är Publikt bolag i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Krönleins Bryggeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-176000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Krönlein, Carl Caspar Magnus -Krönlein, Hans Carl Erik -Krönlein, Tage Magnus Anders

Följande personer är på något sätt aktiva inom Krönleins Bryggeri Aktiebolag är Krönlein, Carl Caspar Magnus som är född 1956 och har titeln VD, Krönlein, Tage Magnus Anders som är född 1959 och har titeln Vice VD, Krönlein, Carl Caspar Magnus som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Krönlein, Tage Magnus Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Krönlein, Hans Carl Erik som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lönnergård, Eva Kristina som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantOscarsson, Carl Holger Ronny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.