Hafa Bathroom Group Aktiebolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Hafa Bathroom Group Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Hafa Bathroom Group Aktiebolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hafa Bathroom Group Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1903-06-22 så har Hafa Bathroom Group Aktiebolag varit registrerat och sedan 2002-01-28 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hafa Bathroom Group Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Hafa Bathroom Group Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Svarvareg. 5, 302 50, Halmstad. Vi ni istället prata med Hafa Bathroom Group Aktiebolag så kan ni göra det på 035-154475.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva handel, och produktion av badrumsinredningsvaror samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ripa Sundbäck, Malin Ulrika som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Andrée, Anders Ola som är född 1969 och har titeln VD, Andrée, Anders Ola som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Carl Magnus Albert Thomas som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blomé, Carl Henrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, John Gabriel Andreas som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamotJehander, Staffan Åke som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Reuthammar, Karl Anders Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlson, Ulf Ingemar som är född 1946 och har titeln SuppleantPålsson, Carl Johan Kristian som är född 1979 och har titeln SuppleantKPMG AB som är född och har titeln RevisorMalm, Jan Olof som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Andrée, Anders Ola -Carlson, Ulf Ingemar -Holmgren, Carl Magnus Albert Thomas -Ripa Sundbäck, Malin Ulrika Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Hafa Bathroom Group Aktiebolag har 556005-1491 som sitt organisationsnummer.