THARACMITES Aktiebolag

Hallands län

Information

THARACMITES Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där THARACMITES Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. THARACMITES Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. THARACMITES Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till THARACMITES Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-216889.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är THARACMITES Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

THARACMITES Aktiebolag har idag 556014-5780 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för THARACMITES Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom ämnesområdena företagsledning, produktionsstyrning, datateknik, ekonomi och sjörestaurering, bedriva handel med industriförnödenheter och maskiner för mekanisk och kemiskteknisk industri samt travhästverksamhet.

I THARACMITES Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Claes Göran Christer som är född 1949 och har titeln Likvidator, Lindahl, Bertil Olof Axel som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .