Aktiebolaget Tebeco Industriprodukter

Hallands län

Information

Aktiebolaget Tebeco Industriprodukter är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Tebeco Industriprodukter finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Tebeco Industriprodukter är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Tebeco Industriprodukter som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1922-10-02. Men sedan 1973-01-01 så har Aktiebolaget Tebeco Industriprodukter varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stålverksg. 1, 302 45, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Tebeco Industriprodukter så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-219075.

Halmstad arbetar för att bolag som Aktiebolaget Tebeco Industriprodukter ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Tebeco Industriprodukter. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av gjuterimaskiner och förnödenheter till gjuteriverkstäder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Tebeco Industriprodukter är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Tebeco Industriprodukter och det är följande personer, Thornberg, Eric Gunnar Bue som är född 1953 och har titeln VD, Thornberg, Eric Gunnar Bue som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Kollert, Sven Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahl, Lars Rickard som är född 1966 och har titeln Suppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Anders Per som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Aktiebolaget Tebeco Industriprodukter är 556021-1442.