Aktiebolaget Kemisten

Hallands län

Information

Aktiebolaget Kemisten är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Kemisten finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Kemisten som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1932-05-11. Men sedan 2000-02-15 så har Aktiebolaget Kemisten varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Kemisten så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-161567.

Halmstad arbetar för att bolag som Aktiebolaget Kemisten ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Kemisten. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall förvärva och förvalta fast och lös egendom.

Firmatecknare för Aktiebolaget Kemisten är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lundgren, Lars Magnus Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Kemisten och det är följande personer, Lundgren, Lars Magnus som är född 1944 och har titeln VD, Lundgren, Lars Magnus som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Björn Olofsson som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bäck, Åke Harald som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hörnfeldt, Magnus Peter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren Moberger, Carina Josefine som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot.Ytterell, Mats Evert som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamilton, Claes Henning Richard som är född 1963 och har titeln Revisor, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Aktiebolaget Kemisten är 556031-0665.