Getinge Sterilization Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Getinge Sterilization Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Getinge Sterilization Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Getinge Sterilization Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Getinge Sterilization Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1932-07-25. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Getinge Sterilization Aktiebolag ska trivas.

Getinge Sterilization Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva mekanisk verkstad, driva utveckling, tillverkning och försäljning av utrustningar avsedda för sjukvård, bioteknisk industri och avfallshantering, exploatera patent och uppfinningar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Getinge Sterilization Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Getinge Sterilization Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Getinge Sterilization Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-155500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Getinge Sterilization Aktiebolag är Frisk, Carl Henrik som är född 1961 och har titeln VD, Frisk, Carl Henrik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmqvist, Karl Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jeansson Kinnunen, Anna Maria som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Karlsson, Kent Rickard som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Schrewelius, Per-Olof som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotSjögren, Karl Sven Joakim som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Tandrup, Anders Mikael som är född 1959 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorRippe, Carl Johan som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Getinge Sterilization Aktiebolag har 556031-2687 som sitt organisationsnummer.