Artium Aktiebolag

Hallands län

Information

Artium Aktiebolag är ett bolag som finns i Halmstad. I Artium Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Röing, Borghild Agneta Elisabeth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Röing, Clara Ellen Matilda som är född 1981 och har titeln Suppleant, Röing, Max Martin som är född 1977 och har titeln Suppleant, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Artium Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Artium Aktiebolag på telefon 035-213080.

Bolaget skall bedriva teknisk uppdragsverksamhet, förvalta fast egendom, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Artium Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Artium Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Artium Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Artium Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Artium Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Artium Aktiebolag har 556040-6265 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.