Albany Door Systems AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Albany Door Systems AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Albany Door Systems AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Albany Door Systems AB är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556041-1901.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 035-147300 alternativt besöka eller skicka post till Albany Door Systems AB på följande adress Kristinebergsv. 14, 302 41, Halmstad.

Albany Door Systems AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Albany Door Systems AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , Högfeldt, Leif Eric Göran som är född 1958 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant , . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva industri- och handelsrörelse med maskiner, utrustning och andra artiklar för industriellt bruk, bedriva försäljning av automatik till portar samt service av port- och hissautomatik samt därmed förenlig verksamhet.