Aktiebolaget Oscar Hanson Värme - Ventilation - Sanitet

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Aktiebolaget Oscar Hanson Värme - Ventilation - Sanitet är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aktiebolaget Oscar Hanson Värme - Ventilation - Sanitet är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Oscar Hanson Värme - Ventilation - Sanitet är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Oscar Hanson Värme - Ventilation - Sanitet är ett Aktiebolag och skapades 1942-08-14. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aktiebolaget Oscar Hanson Värme - Ventilation - Sanitet ska trivas.

Aktiebolaget Oscar Hanson Värme - Ventilation - Sanitet är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva värme-, ventilations- och sanitetsteknisk installationsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Oscar Hanson Värme - Ventilation - Sanitet är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Aktiebolaget Oscar Hanson Värme - Ventilation - Sanitet Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Oscar Hanson Värme - Ventilation - Sanitet så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-161700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Hanson, Sten Rikard Oscar.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Oscar Hanson Värme - Ventilation - Sanitet är Hanson, Sten Rikard Oscar som är född 1952 och har titeln VD, Hanson, Sten Rikard Oscar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulin, Inga Monika som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blomberg, Lennart Harry som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödahl, Sten Ingvar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hanson, Oscar Ruben som är född 1982 och har titeln SuppleantHamilton, Claes Henning Richard som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Oscar Hanson Värme - Ventilation - Sanitet har 556041-5480 som sitt organisationsnummer.