Egon Perssons Fastighets Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall förvalta fastighet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Egon Perssons Fastighets Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Egon Perssons Fastighets Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1943-07-09 så skapades Egon Perssons Fastighets Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Egon Perssons Fastighets Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Egon Perssons Fastighets Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556042-6263 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är Egon Perssons Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Egon Perssons Fastighets Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Herrström, Gun Anita -Persson, Bo Göran

Följande personer är på något sätt aktiva inom Egon Perssons Fastighets Aktiebolag är Herrström, Gun Anita som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bo Göran som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Bådholm, Bo Tomas Roger som är född 1966 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .