Pilkington Sverige Aktiebolag

Hallands län

Information

556044-3748 är organisationsnummer för företaget Pilkington Sverige Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pilkington Sverige Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Pilkington Sverige Aktiebolag finns i.

Pilkington Sverige Aktiebolag har varit registrerat sedan 1944-10-14 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pilkington Sverige Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

Pilkington Sverige Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pilkington Sverige Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Pilkington Sverige Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-153000 eller genom brev på följande adress:
Stjärnarpsv. 1, 302 62, Halmstad

Bolaget skall idka handel med glas och bilreservdelar, bedriva verkstadsrörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pilkington Sverige Aktiebolag och det är Johansson, Jon Alexander som är född 1971 och har titeln VD, Johansson, Jon Alexander som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Settelmayer, Jochen Heinz som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Engerdalen, Monica som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Jirebeck, Tommy Ingemar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lovén, Mats Harry Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantNilsson, Johnny Sivert som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Orrling, Karl Jonas Magnus som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Emma Carina som är född 1960 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantNyström, Kent Anders Valentin som är född 1954 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorNeckmar, Leif Göran som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor