Sv. Carlsson & Co Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Sv. Carlsson & Co Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Sv. Carlsson & Co Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sv. Carlsson & Co Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sv. Carlsson & Co Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1946-02-08. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sv. Carlsson & Co Aktiebolag ska trivas.

Sv. Carlsson & Co Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper samt förvalta fastigheter och annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sv. Carlsson & Co Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Sv. Carlsson & Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Sv. Carlsson & Co Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-101215.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Carlsson Lindberg, Carin -Carlsson, Siv Emma Emelia -Carlsson, Sven-Ola.

De som är på något sätt har med Sv. Carlsson & Co Aktiebolag är Carlsson, Siv Emma Emelia som är född 1925 och har titeln VD, Carlsson, Siv Emma Emelia som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Sven-Ola som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson Lindberg, Carin som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lindberg, Ulf Erik som är född 1952 och har titeln Suppleant, Svensson, Linda Margareta som är född 1981 och har titeln RevisorWihed, Fredrik Nils som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Sv. Carlsson & Co Aktiebolag har 556046-8299 som sitt organisationsnummer.