Overseas Industrial Consulting AB

Hallands län

Information

556055-4692 är organisationsnummer för företaget Overseas Industrial Consulting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Overseas Industrial Consulting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Overseas Industrial Consulting AB finns i.

Overseas Industrial Consulting AB har varit registrerat sedan 1951-05-07 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Overseas Industrial Consulting AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Overseas Industrial Consulting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Overseas Industrial Consulting AB är följande:
Uppgift om firmateckning saknas Bolaget saknar registrerad styrelse. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Overseas Industrial Consulting AB så kan ni göra det på telefon genom 0472-19009 eller genom brev på följande adress:

Bolagets skall direkt eller indirekt genom dotterbolag bedriva ny-, till-, och ombyggnad av fastigheter, ekonomisk konsultverksamhet, förvärva, avyttra och förvalta fastigheter och värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Overseas Industrial Consulting AB och det är