Aktiebolaget P.J. Håkanssons Mekaniska Verkstad

Hallands län

Information

Aktiebolaget P.J. Håkanssons Mekaniska Verkstad är en verksamhet som finns i Halmstad. I Aktiebolaget P.J. Håkanssons Mekaniska Verkstad finns det lite olika personer som är förknippade och det är Håkansson, Bengt Göran som är född 1948 och har titeln VD, Håkansson, Bengt Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Lina Margareta som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Per Johan som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Inga Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln RevisorHGM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget P.J. Håkanssons Mekaniska Verkstad så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget P.J. Håkanssons Mekaniska Verkstad på telefon 035-40031.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget P.J. Håkanssons Mekaniska Verkstad av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget P.J. Håkanssons Mekaniska Verkstad är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget P.J. Håkanssons Mekaniska Verkstad innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget P.J. Håkanssons Mekaniska Verkstad är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget P.J. Håkanssons Mekaniska Verkstad så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Aktiebolaget P.J. Håkanssons Mekaniska Verkstad har 556056-2588 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.