Elbyrån A Göransson Aktiebolag

Hallands län

Information

Elbyrån A Göransson Aktiebolag är ett bolag som finns i Halmstad. I Elbyrån A Göransson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Göransson, Mats Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Gunnel Viola som är född 1940 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Elbyrån A Göransson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Elbyrån A Göransson Aktiebolag på telefon 035-216100.

Bolaget skall bedriva elinstallationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Elbyrån A Göransson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Elbyrån A Göransson Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Elbyrån A Göransson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Elbyrån A Göransson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Elbyrån A Göransson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Elbyrån A Göransson Aktiebolag har 556059-7634 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.