LK Chark Aktiebolag

Hallands län

Information

556073-9863 är organisationsnummer för bolaget LK Chark Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LK Chark Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som LK Chark Aktiebolag finns i.

LK Chark Aktiebolag har varit registrerat sedan 1960-10-11 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för LK Chark Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

LK Chark Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LK Chark Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med LK Chark Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-37860 eller genom brev på följande adress:
Kvarndalsv. 2, 302 41, Halmstad

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av kött- och charkuterivaror, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LK Chark Aktiebolag och det är Karlsson, Lars Michael som är född 1961 och har titeln VD, Karlsson, Dan Anders som är född 1966 och har titeln Vice VD, Karlsson, Lars Michael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Dan Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars-Erik som är född 1936 och har titeln Suppleant, Herne, Bo Niklas Sverker som är född 1966 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,