Sportpromotion J. Greger Aktiebolag

Hallands län

Information

Sportpromotion J. Greger Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Sportpromotion J. Greger Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sportpromotion J. Greger Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Sportpromotion J. Greger Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1961-04-25. Men sedan 1998-01-01 så har Sportpromotion J. Greger Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Spikg. 15, 302 44, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sportpromotion J. Greger Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-217000.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Sportpromotion J. Greger Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sportpromotion J. Greger Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget bedriver handel med, och reparationer av bilar och bildelar, promotionsarbeten med sportaktiviteter, management inom bilracing, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt handel med värdepapper och härmed förenlig verksamhet

Firmatecknare för Sportpromotion J. Greger Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sportpromotion J. Greger Aktiebolag och det är följande personer, Petersson, John Greger som är född 1951 och har titeln VD, Petersson, John Greger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Ann Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Falk, Wiveca Charlotte som är född 1972 och har titeln Revisor, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Sportpromotion J. Greger Aktiebolag är 556078-2236.