Marofabriken Aktiebolag

Hallands län

Information

556079-2284 är organisationsnummer för bolaget Marofabriken Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marofabriken Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Marofabriken Aktiebolag finns i.

Marofabriken Aktiebolag har varit registrerat sedan 1961-07-19 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Marofabriken Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Marofabriken Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Marofabriken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Marofabriken Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-121950 eller genom brev på följande adress:
Skyttev. 38, 302 44, Halmstad

Bolaget skall idka tillverkning av plastartiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Marofabriken Aktiebolag och det är Malmberg, Per Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Brigitte Astrid Linnéa som är född 1961 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor,