Halmstad Tryckeri Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Halmstad Tryckeri Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Halmstad Tryckeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Halmstad Tryckeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Halmstad Tryckeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1962-06-12. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Halmstad Tryckeri Aktiebolag ska trivas.

Halmstad Tryckeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka grafisk industiell produktion samt försälja tryckalster och utföra tjänster inom den grafiska branschen ävensom driva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Halmstad Tryckeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Halmstad Tryckeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Halmstad Tryckeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-177900.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Lars Magnus -Nilsson, Lars Otto Valdemar.

De som är på något sätt har med Halmstad Tryckeri Aktiebolag är Nilsson, Lars Magnus som är född 1967 och har titeln VD, Nilsson, Lars Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Otto Valdemar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Eva Anna-Carin som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Rolf Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Persson, Staffan Roland som är född 1954 och har titeln RevisorFredriksson, Mats Egon som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, SM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Halmstad Tryckeri Aktiebolag har 556083-2189 som sitt organisationsnummer.