Halmstad Motorslip Aktiebolag

Hallands län

Information

Halmstad Motorslip Aktiebolag är ett bolag som finns i Halmstad. I Halmstad Motorslip Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Nils Olof som är född 1931 och har titeln Extern firmatecknare, Andersson, Kent Ola som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Olof som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ejnarsson, Jan Åke Mikael som är född 1964 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Halmstad Motorslip Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Halmstad Motorslip Aktiebolag på telefon 035-211400.

Bolaget skall bedriva reparations och motorrenoveringsarbeten samt handel med motordelar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Halmstad Motorslip Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Halmstad Motorslip Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Halmstad Motorslip Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Halmstad Motorslip Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1981-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Halmstad Motorslip Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Firman tecknas av -Andersson, Nils Olof

Halmstad Motorslip Aktiebolag har 556084-5025 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.