Lek-Center Aktiebolag

Hallands län

Information

Lek-Center Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Lek-Center Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lek-Center Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Lek-Center Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1963-04-03. Men sedan 1980-01-01 så har Lek-Center Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Stormg. 6, 302 60, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lek-Center Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-159175.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Lek-Center Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lek-Center Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva handel med leksaker och bosättningsartiklar jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lek-Center Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lek-Center Aktiebolag och det är följande personer, Sandström, Carl-Johan Håkan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Allan Rune som är född 1932 och har titeln Suppleant, Hägglund, Karl-Gustav Tommy som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lek-Center Aktiebolag är 556087-1146.