Paulin Erixsons Fastighets Aktiebolag

Hallands län

Information

Paulin Erixsons Fastighets Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Paulin Erixsons Fastighets Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Paulin Erixsons Fastighets Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Paulin Erixsons Fastighets Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1963-04-22.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Andersbergsringen 96, 302 55, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Paulin Erixsons Fastighets Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-216150.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Paulin Erixsons Fastighets Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Paulin Erixsons Fastighets Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och handel med mattor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Paulin Erixsons Fastighets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Paulin Erixsons Fastighets Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Even Paulin som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars Inge som är född 1949 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Paulin Erixsons Fastighets Aktiebolag är 556087-2797.