Billackspecialisten C G Larsson AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Billackspecialisten C G Larsson AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Billackspecialisten C G Larsson AB är ett av dem. Statusen för Billackspecialisten C G Larsson AB är att Bolaget är aktivt.

Billackspecialisten C G Larsson AB är ett Aktiebolag och skapades 1963-09-04. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Billackspecialisten C G Larsson AB ska trivas.

Billackspecialisten C G Larsson AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med billacker och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Billackspecialisten C G Larsson AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Billackspecialisten C G Larsson AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Billackspecialisten C G Larsson AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-215296.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Billackspecialisten C G Larsson AB är Karlsson, Carl Tommy som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Michael som är född 1985 och har titeln Suppleant, Ericsson, Claés Erling som är född 1948 och har titeln Revisor, Laholms Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Billackspecialisten C G Larsson AB har 556088-9304 som sitt organisationsnummer.